به گزارش گروه فرهنگی مشرق، خودکشی «رابین ویلیامز»، کمدین مشهور هالیوود در سن 63 سالگی اهالی سینمای جهان را شوکه کرد.
شخصی که بارها در فهرست پردرآمدترین بازیگران هالیوود قرار گرفته بود و همواره بازیش در نقشهای کمدی و شاد، شاید این تصور را که او بر اثر افسردگی شدید اقدام به خودکشی کرده، غیرقابل باور کند ولی آنچه که این مسئله را باور پذیر میکند، مرور تاریخچه مرگهای مشکوک در هالیوود است، مرگهایی که برخی، آنها را یک قتل دانسته و برخی دیگر خودکشی.
*رابین ویلیامز، کمدین هالیوود:
«رابین ویلیامز»، ظهر روز گذشته به وقت محلی در کالیفرنیا و در سن 63 سالگی درگذشت.
رابین ویلیامز در کنار بن افلک و مت دمون در مراسم اسکار
منابع آمریکایی اعلام کردهاند که «رابین ویلیامز»به خاطر درگیری با بیماری افسردگی اقدام به خودکشی کرده است.
بنابر این گزارش رابین ویلیامز بیهوش و بدون علائم تنفسی در خانه شخصیاش در تیبورن کالیفرنیا پیدا شده است.
از جمله فیلمهای این بازیگر میتوان به «رئیس جمهور بعدی»، «عروسی بزرگ»، «شاه ماهیگیر»، «ملوان زبل»، «مرد دویست ساله»، «مرگ دوباره»، «بیخوابی» و«جومانجی» اشاره کرد.
*تونی اسکات، کارگردان هالیوود (برادر ریدلی اسکات):
این کارگردان شناخته شده هالیوود که مدتی بود با بیماری سرطاندست و پنجه نرم میکرد، براثر افسردگی خود را از بالای یک پل در لسآنجلس به پایینپرت کرد و جسد او کمتر سه ساعت بعد از آب گرفته شد.
تونی اسکات و پلی که از روی آن خود را به پایین پرت کرد
این کارگردان 68 ساله و بریتانیاییالاصل هالیوود، برادر ریدلی اسکات،در دهه80 میلادیبا کارگردانی مجموعه فیلمهایی اکشنی چون «تاپ گان» به شهرت رسید.
فیلمهای «پلیس بورلی هیلز 2»،«انتقام»، «روزهای تندر»، «دشمن کشور» و «توقفناپذیر» از دیگر آثار «تونی اسکات» است.
*«دیوید کارادین»، بازیگر هالیوود (بیل را بکش):
جنازه دیوید کارادین، ستاره مجموعههای رزمی دهه 1970 آمریکا و همچنین بازیگر فیلم «بیل را بکش»، ژوئن سال 2009 میلادی در هتلی در بانگوک مرکز تایلند پیدا شد که به گفته پلیس مرگ او به احتمال زیاد خودکشی بوده است.
ظاهرا وقتی کارادین برای خوردن غذا همراه دیگر عوامل و بازیگران پروژه سینمایی به رستوران هتل نیامده و به تماسها هم پاسخ نداده، همه نگران او شدهاند و ساعت 10 صبح روز پنجشنبه پیشخدمت هتل جنازه بیجاناین بازیگر 72 سالهرا در اتاقش یافته است.
او در مجموع در بیش از 100 فیلم نقشآفرینی کرد و مقابل دوربین فیلمسازانی چون «مارتین اسکورسیزی»،«اینگمار برگمان» و «هال اشبی» رفت. کارادین عمده شهرت خود را مدیون بازی در نقش اصلی مجموعه تلویزیونی «کنگ فو» در سال 1972 تا 1975 بود.
کارادین در سالهای آخر عمرش با بازی در نقش اصلی دو قسمت از فیلم سینمایی «بیل را بکش» ساخته «کوئنیتن تارانتینو» بار دیگر به روزهای اوج بازگشته بود.
*«فلیپ سیمور هافمن»، بایگر برنده اسکار هالیوود:
جسد هافمن درحالی که سوزن تزریق مواد در دستانش قرار داشت در حمام آپارتماناش در نیویورک یافت شد.
علت مرگ او به طور وضوح مصرف بیش از حد مواد مخدر است. فیلیپ سیمور هافمن برای فیلم کاپوتی برندهجایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.
هافمن 46 سالهیکی از بازیگران صاحب سبک سینمای آمریکا بود که در شماری از فیلم های مطرح حضور داشت. فیلیپ سیمور هافمن سه بار نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شده بود که در سال 2007 برای فیلم جنگ چارلی ویلسون، در 2008 برای تردید و در سال 2013 برای بازی در فیلم استاد (مرشد). او در سال 2005 برای فیلم کاپوتی جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد.
*«هیث لجر»، بازیگر هالیوود:
این بازیگر استرالیاییتبار هالیوود از همان اولین فیلم سینماییاش، توانستتوجه منتقدان را به خود جلب کند، تا آنجا که بسیاری مرگ او را با مرگ «جیمز دین»، بازیگر جوانی که در اوج شهرت با مرگش همه را شوکه کرد، مقایسه کردهاند.
او که بیش از همه برای بازی در نقش جوکر در فیلم «شوالیه تاریکی» شهرت داشت، جسد بیجانش در آپارتمانش واقع در منهتن پیدا شد.
نتیجهکالبد شکافی نشان داد که مسمومیت حاد ناشی از مصرف 2 مسکن قوی، 2 داروی ضد اضطراب و دو قرص خواب آور باعث مرگ این هنرپیشه 29 ساله شده است.
آکادمی علوم و هنرهای زیبای آمریکا نیز پس از مرگ او جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش دوم مرد را به خانواده او تقدیم کرد.
*«بریتانی مورفی»، بازیگر و خواننده هالیوود:
«بریتانی مورفی» سال 1977 در آتلانتا در جورجیا به دنیا آمد. والدینش وقتی 2 سالش بود از هم جدا شدند و مورفی با مادرش در شهر ادیسون نیوجرسی بزرگ شد. سپس بریتانی و خانوادهاش به لس آنجلس رفتند، در اینجا بود که بریتانی توانست دوران فعالیتشرا آغاز کند.
مورفیدر اوایل سال 2000 مورفی وزن زیادی کم کرد که منجر به بوجود آمدن شایعاتی در باره ی اعتیاد او به کوکائین شد.
صبح روز 20 دسامبر 2009 مورفی در حمام خانهاش غش کرد و بعد از دقایقی آتش نشان ها به محل رسیدن وا و را به بیمارستان انتقال دادند ولی قبل از رسیدن به بیمارستان، او جان خود را براثر ایست قلبی از دست داد.
روز بعد از مرگ مورفی کالبد شکافی انجام شد ولی علت مرگ را اعلام نکردند تا در تاریخ 4 فوریه 2010 که مرکز پزشکی قانونی لس آنجلس اعلام کرد که علت اصلی مرگ وی بیماری ذات الریه به همراه عوامل ثانویهچون مسمومیت دارویی چندگانه بوده است.
*«کارول لندیس»،بازیگر هالیوود:
«لندیس»یکم ژانویه سال 1919 در آمریکا متولد شد، دوران کودکی او با فقر و تجاوزات جنسی متعدد همراه بود، او در سن 15 سالگی ازدواج کرد که تنها پس از چند ماه به دلیل رابطه با فردی جدید، از همسر خود طلاق گرفت، ولی ازدواج بعدی او نیز تنها چند سال به طول انجامید.
«لندیس» در 15 سالگی مدرسه را رها کرد و به خاطر زیبایی خدادادی که داشت در چند شوی تلویزیونی مشغول به کار شد و همزمان در یک کلوب شبانه به عنوان خواننده کار میکرد تا آنکه سرانجام در سال 1937 توسط «ویلیام ای ولمن»، کارگردان هالیوودی برای بازی در فیلم «یک ستاره متولد میشود»، بازی کرد، او در این فیلم در نقش «جانت گینور» دختر جوانی بازی میکند که با آرزوی بازیگری به هالیوود سفر مینماید.
همزمان با به شهرت رسیدن «لندیس» شایعاتی درباره فساد اخلافی او بر سر زبانها میافتد که باعث میشود تا او از آن زمان به بعد موهایش را بلوند کند و نام خود را از «فرانسیس لیلیان ماری» به «کارول لندیس» تغییر دهد. «لندیس» در دهه 40 همچنان در چند فیلم سینمایی درخشید، البته درخشش او در عرصه سینما همزمان بود با روابط غیراخلاقی او با «داریل فرانیس زانوک»، نویسنده، کارگردان و تهیهکننده برنده اسکار هالیوود.
جنازه کارول لندیس
زوانوک در سیستم استودیویی هالیوود در آن برهه از زمان نقش مهمی داشت. زمانیکه «لندیس» به رابطه خود با «زانوک» خاتمه داد، دردسرهای شغلی او نیز شروع شد و درخشش وی در عرصه سینما به اتمام رسید و از آن پس تنها توانست در چند فیلم درجه 2 و 3 بازی کند.
او طی مدت زمان کوتاهی چند ازدواج ناموفق دیگر هم داشت، زندگی او چنان با افسردگی و شکستهای پیاپی همراه شده بود که در سالهای 1944 و 1946 دو بار خودکشی کرد و سرانجام در سال 1948 جسد وی در حالیکه باردار بود در خانهاش یافت شد، که بعدها گفته شد که مرگ او خودکشی نبوده و به ادعای مادر و خواهرش، «کری هریسون» بازیگر مشهور هالیوود که در آنزمان با لندیس رابطه داشته، او را به قتل رسانده ولی هیچگاه اتهام او ثابت نشد.
*«لوپه ولز»،بازیگر مکزیکیالاصل هالیوود:
«لوپه ولز» 13 دسامبر سال 1908 در مکزیک متولد شد، او اولین بار در سن 19 سالگی با بازی در فیلم «گائوچو» ساخته «داگلاس فیربانکز»، وارد عرصه سینما شد.
پدر ولز یک نظامی بود و به شدت با ورود او به هالیوود مخالف بود، به همین دلیل او همواره از برای بازی در فیلمهایش، نام خانوادگی مادرش استفاده میکرد. یک سال بعد وی از سوی موسسه «ومپاس بیبی استار» (WAMPAS BABAY STAR) به عنوان یکی از 13 بازیگر زن جوان برگزیده سال انتخاب شد.
این کمپانی بازیگران جوان و زیبا را هرساله مورد تقدیر قرار میداد که یکی از علل پیشرفت بازیگران در آینده به شمار میآمد. این کمپانی در سال 1934 به دلیل انتقادهای فراوانی که بدان میشد منحل شد.
«ولز»، از آن پس به سرعت پلههای شهرت را پیمود، ولی علیرغم زندگی حرفهای موفقی که داشت، در زندگی شخصیاش چندان موفق نبود، آنچنان که تنها طی مدت زمانی کوتاه چندین ازدواج ناموفق داشت. او در سن 36 سالگی در اواسط دهه 40 با بازیگری جوان به نام «هارالد مارش»، رابطه غیراخلاقی برقرار کرد ولی کمی بعد او که تمایلات مذهبی کاتولیکی داشت، شرمگین از روابط غیراخلاقی خود و فرزند نامشروعش، دست به خودکشی زد و این نامه را از خود به جا گذاشت: خطاب به هارالد، خداوند من و تو را ببخشد ولی من ترجیح میدهم که پیش از آنکه فرزندم را با شرمندگی به دنیا آورم و یا به زندگی او پایان دهم، خودم را بکشم.
*«مرلین مونرو»،بازیگر و مدل هالیوود:
او یکم ژوئن سال 1926 با نام «نورما جین مورتنسون»،در لسآنجلس بدنیا آمد، پدرش پیش از تولد او خانواده را ترک کرده بود و مادرش در پی شکست در رابطهای غیراخلاقی به دلیل مشکلات روحی راهی تیمارستان شد و «نورما جین» از همان زمان به پرورشگاه سپرده شد.
«مونرو» در سن 16 سالگی برای رهایی از زندگی در پرورشگاه، مجبور میشود تا با کارگر یک کارخانه ازدواج کند ولی تنها 4 سال بعد با ورود به هالیوود، از همسرش جدا میشود و از همان زمان نام خود را به «مرلین مونرو» تغییر میدهد.
جنازه مرلین مونرو در صحنه جنایت
او در اوج شهرت و در سن 29 سالگی با «آرتور میلر»، نمایشنامهنویس آمریکایی ازدواج میکند و از همان زمان به آیین یهودیت میپیوندد ولی این ازدواج نیز تنها 6 سال به طول میانجامد.
مرلین مونرو در سردخانه
یک سال بعد جسد «مونرو» در خانهاش در کالیفرنیا پیدا میشود، علیرغم آنکه مرگ او در آنزمان مصرف بیش از حد داروهای خواب آور اعلام شد ولی همواره این شبهه وجود داشته است، که او توسط خانواده کندیهای به قتل رسیده است، گفته میشد که او با «جان.اف. کندی»، رییس جمهور آمریکا و برادرش «رابرت کندی» روابط غیراخلاقی داشته و تهدیدی برای موقعیت سیاسی آنها به شمار میرفته ولی این اتهام هیچگاه به اثبات نرسید.
*«الیزابت شورت»،بازیگر نوپایهالیوود:
«الیزابت اسکات» در سال 1946 دختر 22 ساله زیبایی بود که با رویاهایی طلایی از بوستون به هالیوود آمد و در سال 1947 او تنها یک جسد بیجان بود.
جنازه «اسکات» چند روز پس از قتل او با شکایت همسایهها از بوی تعفنی که از خانه او میآمد در حالیکه قطعه قطعه شده بود توسط پلیس کشف شد.
جنازه مثله شده الیزابت شورت در حیاط خانهاش
او در همان مدت کم از سوی رسانهها به داشتن روابط غیراخلاقی متعدد متهم شده بود.
اگرچه هیچگاه راز قتل او کشف نشد ولی هالیوود از روی داستان زندگیاش فیلم «کوکب سیاه» را ساخت که جنجال زیادی به پا کرد.
*«فرانسیس فارمر»، بازیگر هالیوود و مجری تلویزیونی:
«فارمر» با آنکه در خانوادهای مرفه بزرگ شد و در دانشگاهواشنگتن در بهترین شرایط، رشته خبرنگاری و تئاتر خواند ولی خیلی زودی داستان افسردگیاش سوژه رسانهها شد و او در اوج شهرت، نه تنها نتوانست بر افسردگی غلبه کند بلکه به خاطر شایعاتی که او را احاطه کرده بودند، روز به روز افسردهتر شد، آنچنانکه سرانجام کارش به بیمارستان روانی کشید و پس از مدتی طولانی مرخص شد.
افسردگی و غم زدگی زندگی فرانسیس فارمر باعث شد که نماد غم و رنج را در هالیوود از آن خود کند و بسیاری از آهنگ ها و کتاب ها در توصیف و تحلیل از زندگی و حالات روحی اش روانه بازار شود؛ حتی گروه نیروانا آهنگی را با نام «فرانسیس فارمر انتقام خود را در سیاتل خواهد گرفت» با مضمونی پر از تنهایی و تقاضای آرامش و رهایی در آلبوم خود گنجاند.
فارمر برای دومین بار پس از هفت سال به درخواست خانوادهاش به تیمارستان فرستاده شد ولی نه تنها خوب نشد بلکه بیماری سرطان نیز بر دردهایش افزوده شد و سرانجام در حالیکه اعتیاد داشت، در سن 57 سالگی درگذشت،زندگی و مرگ او همواره درهالهای از ابهام است.
*«پگ انتویستیل»،بازیگر هالیوود که پس از مرگش به شهرت رسید:
این بازیگر سینما و تلویزیون انگلستان را به امید رسیدن به سراب خوشبختی در هالیوود ترک کرد ولی ناکامیهای این صنعت سینمایی آنچنان به او فشار آورد که در سال 1932 در عنفوان جوانی در سن 24 سالگی خود را از کلمه H نماد HOLLYWOOD خود را به پایین پرت کرد و پس از آن به شهرتی که هالیوود نتوانسته بود آنرا به او بدهد، دست یافت ولی به قیمت جانش.
*شارون تیت،بازیگر هالیوود (همسر رومن پولانسکی):
9آگوست سال 1969،زمانیکه «رومن پولانسکی»برای پیش تولید فیلم «روز دلفین» به لندن مسافرت کرده بود، همسرش «شارون تیت»، در حالی که هشت ماه و نیمه باردار بود، همراه سه دوست دیگرش به شکل دردناکی به قتل می رسند.
صحنه قتل شارون تیت و دوستانش
«شارون تیت»، هنرپیشه آمریکایی، سال 1943 در دالاس تگزاس به دنیا آمد. او فرزند ارشد خانواده تیت بود، پدرش در ارتش آمریکا خدمت می کرد، و از همین رو نوجوانی شارون در شهرهای مختلف سپری شد. او از آغاز دهه 1960 کارش را با بازی در سریال های تلویزیونی و نقش های کمدی آغاز کرد.
مهارتش در ایفای نقش های کمدی توجه منتقدان را جلب کرد و به عنوان چهره ای جدید به هالیوود معرفی شد. در سال 1967، برای بازی در فیلم «دره عروسک ها» نامزد دریافت جایزه گلدن گلاب شد و پس از آن، یعنی درست یک سال پیش از مرگش، در «قاتلان بی باک خون آشام» رومن پولانسکی بازی کرد.
پس از آن، یعنی درست یک سال پیش از مرگش، در «قاتلان بی باک خون آشام» رومن پولانسکی بازی کرد. پس از اتمام این فیلم، شارون با رومن پولانسکی در لندن ازدواج کردند و پس از مدت کوتاهی برای زندگی به آمریکا بازگشتند.
شارون در شب حادثه با دوستانش به رستوران مورد علاقهاش میرود و به خاطر وضعیت بارداری اش از ساعت 10:30 به خانه برمیگردد. بعد از ظهر همان روز پولانسکی تاخیر در بازگشتش از لندن را به شارون خبر داده بود، بنابراین از دوستانش می خواهد شب را با او بگذرانند. آنها در نیمه های همان شب توسط گروه جنایتکاری به نام «خانواده همنسون» با ضربات چاقو به قتل می رسند.
یکی از دوستان شارون، در پارکینگ با گلوله به قتل رسیده بود، و دو نفر دیگر همراه شارون در حالی که طنابی بر گردنشان پیچیده شده بود، با ضربات متعدد چاقو و به شکل وحشیانه ای کشته شده بودند. جسد آنها را نزدیک صبح شناسایی کردند؛ با اینکه صدای گلوله توجه همسایگان را جلب کرده بود، پلیس ساعت ها پس از جنایت، مطلع شده بود.
قاتلان دستگیر شده و به قتل تیت و دوستانش اعتراف کردند.
به گزارش منابع خبری رابین ویلیامز بازیگر مشهور هالیوودی ظهر روز گذشته به وقت محلی در کالیفرنیا و در سن 63 سالگی درگذشت.
منابع آمریکایی اعلام کردهاند که علت مرگ ویلیامز خودکشی بوده و علت آن درگیری وی با بیماری افسردگی اعلام شده است.